Siirry sisältöön

Scifikirppis VI

Finncon 2014 järjestää vierailleen jälleen mahtavan scifi– ja fantasiakirpputorin. Tarjolla on hyviä kirjoja suoraan faneilta faneille!

Huom! Tänä vuonna emme pysty auttamaan kirjojen kuskaamisessa paikalle, joten oma kyyti niille pitää järjestää.

Iske sinäkin lusikkasi pataan, siivoa hyllyjäsi, ansaitse keittorahaa ja varsinkin – laita hyvää kirjallisuutta kiertämään. Tarjolle kaivataan kaikkea scifi– ja fantasiakirjallisuutta, kauhua ja muuta spekulatiivista fiktiota. Pienetkin erät otetaan mielellään myyntiin. Voit tuoda myös sarjakuva-albumeja ja DVD-levyjä (ei kuitenkaan VHS-nauhoja). Sekaan sopii myös yksittäistä laadukasta valtavirtaa ja tietokirjallisuutta, kunhan erän painopiste on selkeästi spefin puolella.

Kustanna matkalippusi laatikollisella, tai iltabileet strategisesti valikoidulla repullisella kirjoja, jotka olet jo lukenut ja voit antaa eteenpäin.

Kirjat saa hinnoitella itse. Myyntipöydän hoitaa Finncon, joten myyjien ei tarvitse kuluttaa omaa aikaansa tiskin takana. Finncon perii tehdyistä kaupoista muodollisen 15 senttiä + 10 % provision, jolla katetaan pöydän järjestelykulut.

Kirjasarjat voi myydä nippuina, jokainen kirja lasketaan kuitenkin kirjanpidossa eri kauppatapahtumaksi. Nippuina myytävät on pidettävä jollakin tavalla yhdessä, paperinauhalla niputtaminen on ollut suosittu tapa.

Scifikirppis on avoinna muiden myyntipöytien tapaan Liikunnan rakennuksella la 12.7. klo 10-17.30 ja su 13.7. klo 9.45-17.00.

Kirjojen asettaminen tarjolle

1. Ilmoittaudu myyjäksi kirppiksen järjestäjänä toimivalle Hannalle osoitteessa kirpputori@2014.finncon.org. Häneltä saat oman myyjänumerosi. Ota numero vaikka varmuudeksi, jos et ole ihan varma, tuotko kirjojasi tarjolle. Kyllä meillä näitä numeroita piisaa. Ilmoittautuminen päättyy 4.7. Tee tämä vaihe siis ajoissa.

2. Merkitse lyijykynällä selkeällä käsialalla jokaisen kirjasi ensimmäiselle sivulle oikeaan yläkulmaan myyjänumerosi (ympyröi) ja kirjan hinta. Hinnan saa laittaa muuten vapaasti, mutta käytä tasaeuroja, tai alle 4 euron hinnoissa puolikkaita euroja. Esim. 2,50 € on ihan fiksu hinta, sen sijaan 12,90 € ei ole.

scifikirppis

3. Kirjat voi toimittaa kirppikselle seuraavilla tavoilla:

  • Tuomalla itse suoraan tapahtumaan. Tuoda voi koska tahansa myyntipöytien auki ollessa eli la 12.7. klo 10-17.30 ja su 13.7. klo 9.45-17.00.(Muista kuitenkin varata itsellesi myyjänumero etukäteen).
  • HUOM! Tämän vuoden järjestäjällä ei ole autoa, joten hän ei vie kirjojasi paikalle. Itseasiassa, jos olet valmis ottamaan autoosi yhden ihmisen ja/tai hänen omansa + Finnconin kirjat Helsingistä Jyväskylään ilmoita heti! Tai ainakin osan kirjoista…

Myymättömät kirjat voi hakea pois koska tahansa, viimeistään kuitenkin sunnuntaina Finnconin sulkeutuessa, eli ennen klo 17.00. Järjestäjä tykkää jos tulet conin purussa noutamaan omat kirjasi pois. Ja huom, auton puuttuessa sinun pitää itse hilata ne kirjat myös pois sieltä. Myymättömiä kirjoja voi lahjoittaa conille, ne laitetaan seuraavassa conissa taas myyntiin.

Jos jätät myymättömät kirjasi vain paikalle noutamatta niitä, Hanna on hyvin pitkävihainen ja ärsyyntyvä joten hän takaa että olet viimeisenä jonossa kun myyntituloja jaetaan.

Finnconin scifikirppareilla on vuosittain myyty 65 – 80 % paikalle tuoduista kirjoista, joten poiskuljetus on selvästi helpompaa kun paikalle tuonti.

Scifikirppikselle ilmoittautuminen päättyy 4.7.2014. Toimi siis ajoissa! Myöhässä ilmoittautuminen saattaa onnistua, mutta jälki-ilmoittautuneelta myyjältä perittään provisiona ylimääräinen 10 %.