Skip to content

Welcome to Finncon!

Finncon is the largest science fiction and fantasy literature event in Finland, and it’s free to all visitors.

Tilaa con-paita!

Ihana Finnconin valaspaita yllätti menekillään. Mutta ei hätää jos et saanut haluamaasi paitaa, sen voi vielä tilata jälkikäteen kas näin: Paidan hinta on 16 euroa/kpl, Finnconin tukijäsenille 11 euroa/kpl (paidan postituskulut sisältyvät hintaan). Ladyfit koot S-XL, tavallinen malli koot S-XXXL. HUOM! Lähetä tilauksesi viimeistään maanantaina 21.7.2014. 1. Paita maksetaan 42:n tilille: FI83 5290 0220 1655… Read more »

Huomioi ohjelmamuutokset

Ohjelmamuutoksia painettuun ohjelmakirjaan verrattuna / program changes for the printed programme Ohjelma netissä on ajankohtainen! Our web programme guide is valid! LAUANTAI / SATURDAY: -muutos: Hurtta kellarissa on siirtynyt tunnilla eteenpäin, eli on klo 14-16 -new: Rjurik Davidson kaffeeklatch at 14.00 -muutos: Finncon-kirjoituskilpailun palkintojen jako ei ole klo 15, vaan Finnconin iltabileissä Mustassa kynnyksessä -change:… Read more »

Lasten kanssa

Finnconiin ovat tervetulleita kaikenikäiset vieraat! Pienimpien kanssa liikkumista auttaa Liikunnan rakennuksessa oleva hissi. Lisäksi paikalla on lastenhoitotila, jossa on leluja, piirustusvälineitä, mikro ruuan lämmittämistä varten, rauhallinen paikka imetykseen. Tila on huoneessa 206B. Lastenhoitopalvelua conissa ei ole. Conin lautapelihuoneessa on myös lainattavissa lapsille sopivia pelejä, eli tilassa 310 la klo 11-17 ja su klo 11-16. Lapsille… Read more »