Siirry sisältöön

Kauppiaille

Tiedoksi paikalle tuleville myyjille:
-hakekaa myyjäbadget infosta, jotta pääsette sisään ja ulos conin ollessa kiinni.
-rakentamaan Liikunnan rakennukselle pääsee pe 11.7. klo 12.00 eteenpäin. Huomioittehan, että yliopiston rakennus on julkinen tila ja auki klo 16.00 asti. Jos tulet näin aikaisin, MUISTA ilmoittaa meille info@2014.finncon.org, että saadaan oikeat pöydät paikalleen heti.
-rakennus pääosin pe11.7. klo 16-19.
-myyjille ovet ovat auki la klo 9-10, yleisölle aukeaa klo 10.00, su ovet aukeavat yleisölle klo 9.45
-myyntiaika la 10-18.30, su 9.45-17.00
-rakennuksessa on langaton internet-yhteys, jos tarvitsette sen maksulaitepäätteen käyttöön, olethan yhteyksissä.
-seiniin, kaiteisiin, pöytiin EI saa kiinnittää mitään millään. Jos on tarve pienelle sermille tms niin vielä voi yrittää sellaista kysellä, mutta emme voi enää näin myöhään sellaista varmasti luvata.

 

Science fiction- ja fantasiatapahtuma Finncon on kansainvälisesti tunnettu brandi. Tapahtuma kokoaa vuosittain tuhansia alan harrastajia ja ammattilaisia, joiden kulutus- ja tuotetietoisuus on poikkeava. Kyseessä on laajan ikähaarukan (10–80 v.) omaava tapahtuma. Finnconin kävijöiden keski-ikä on 25–45 v., ja he ovat teknologian, median, erityisesti pelien, tietokoneiden ja elokuvien suurkuluttajia.

Tapahtuman kävijöiden ammatillinen profiili on kuvaava: pitkälle koulutettuja, usein IT- tai ATK-alalla työskenteleviä, opetus- tai tutkimusalalla työskenteleviä ja luovan työn tekijöitä, taiteen, kulttuurin, teknologian suunnittelijoita, testaajia ja käyttäjiä. Valtakunnallinen harrastajien verkoston on kansainvälinen; se oli esimerkiksi merkittävässä roolissa animen ja mangan esittelyssä suomalaisille.

Finncon on aina saanut merkittävän medianäkyvyyden sekä ykkösmedioissa, alueellisissa ja erikoisjulkaisuissa että myös kansainvälisesti. Tapahtuma kiertää; Jyväskylässä se järjestetään osana Jyväskylän Kesä -festivaalia, joka myös markkinoi tapahtumaa valtakunnallisesti. Science fiction ja fantasia taas ovat genrenä vallanneet kaikki mediat — jopa niin että tutkimus esittää niiden jo olevan valtakulttuuria. Tieteisfiktio on monen kärkibrändin ja mainonnan käyttämä genre.

Tarjoamme Teille näkyvyyttä Finnconin käsiohjelmassa (3 000 kappaletta), itse tapahtumassa (noin 3 000 kävijää), sen oheistapahtumissa ja julkaisuissa.

Myyntipöydät

80x125cm 150€/kpl

pöytäkartan saat mainosmyyjältämme tarvittaessa sähköpostitse. Tilassa ei ole mahdollista ripustaa mitään seinille, sermeistä voi neuvotella.

Ohjelmakirja

Painos 3 000
Koko B5
Sivuja 40 (vähintään)
kannet värillistä kartonkia
Sivut mv

Mainoshinnat

1/1 sivu 250 €
1/2 sivua 200 €
1/3 sivua 160 €
1/4 sivua 120 €
1/8 sivua 80 €
Takakansi (4-väri) 700 €
Takakannen sisäpuoli (4-väri) 600 €
Keskiaukeama 800 €
Juliste (sopimuksen mukaan)

myynti: Harri Miekka / myynti@2014.finncon.org