Siirry sisältöön

Scifikirppis jälleen Finnconissa!

Finncon 2014 järjestää vierailleen jälleen mahtavan Scifi– ja fantasiakirpputorin. Tarjolla on hyviä kirjoja suoraan faneilta faneille!

Iske sinäkin lusikkasi pataan, siivoa hyllyjäsi, ansaitse keittorahaa ja varsinkin – laita hyvää kirjallisuutta kiertämään. Tarjolle kaivataan kaikkea scifi– ja fantasiakirjallisuutta, kauhua ja muuta spekulatiivista fiktiota. Kustanna matkalippusi laatikollisella, tai iltabileet strategisesti valikoidulla repullisella kirjoja, jotka olet jo lukenut ja voit antaa eteenpäin.

Kirjat saa hinnoitella itse. Myyntipöydän hoitaa Finncon, joten myyjien ei tarvitse kuluttaa omaa aikaansa tiskin takana. Finncon perii tehdyistä kaupoista muodollisen 15 senttiä + 10 % provision, jolla katetaan pöydän järjestelykulut. Kirjat pitää itse tuoda tapahtumapaikalle, conilla ei ole kuskausta tarjolla.

Tsekkaa scifikirppis-sivu tarkempia yksityiskohtia varten!

  • Kirjoittaja:
  • Päiväys: 2014-06-04 19:21
  • Kategoria: Muut