Siirry sisältöön

Finnconin työvoimailmoittautuminen auki!

Finnconin kaltainen tapahtuma ei onnistuisi ilman kymmeniä innokkaita vapaaehtoistyöntekijöitä. Vapaaehtoistyöt pitävät sisällään myyntityötä, opastamista, tavaroiden kantamista, salityöntekijänä toimimista, järjestyksenvalvontaa (järjestyksenvalvojakortilliset) sekä muita juoksevia tehtäviä. Aiempaa kokemusta ei vaadita!

Työvoimaksi voi ilmoittautua oheisella lomakkeella. Finnconissa vapaaehtoisena (vänkärinä) toimimisesta ei makseta palkkaa, mutta työvoima saa ruokailun, taukotilan käyttöönsä tapahtuman aikana (taukotilassa kahvia, teetä, virvokkeita ja pientä syötävää) ja muuta pientä kivaa. Lisäksi työvoima on tervetullut tapahtuman kaatajaisiin, ns. Dead Dog -bileisiin (K-18).

Työvoimasta vastaa Jaana Lehtonen, jotka tavoitat osoitteesta tyovoima@2014.finncon.org. Otamme ilmoittautuneisiin yhteyttä sähköpostitse lähempänä Conia.

Linkki ilmoittautumiseen: työvoimaksi

  • Kirjoittaja:
  • Päiväys: 2014-05-23 14:35
  • Kategoria: Muut