Siirry sisältöön

Työpajat

Lohikäärmetyöpaja su 13.7. 10-13

Tule ja päästä mielikuvituksesi liikkeelle! Askartelemme uusiokäyttömateriaalista, kahvipusseista, lohikäärmeitä.
Varmista paikkasi ilmoittautumalla: jktkurssit@gmail.com tai gsm: 044 3557980
Materiaali- ja ohjausmaksu 15 euroa. Järjestäjänä Jyväskylän Kumppanuustoiminnan Tuki JKT ry .

Kalevalainen runous la 12.7 klo 11-12

Kalevalaisen runouden työpaja. Kirjailija/muusikko Juha Jyrkäs esittelee sankarirunoelma Ouramoista sekä kalevalaisen runouden perusteita, ja hänen johdollaan kirjoitetaan kalevala-henkinen runo.

 

Amigurumi-paja la 12.7 klo 13-16

Pajaan voi tulla virkkaamaan rintakorun/laukkukoristeen  takana neulakiinnitys), vampyyrinalle/-pupu ja/tai zombinalle/-pupu. Pieni materiaalimaksu. Paikalle voi tulla milloin tahansa pajan aikana.

 

Miekkailutyöpajat su 13.7 klo 10-14

Savelan taistelulajikeskuksessa osoitteessa Onkapannu 7. su 13.7.

klo 10-12: Viikinkiaikaiset asetaidot (10€/lärvi)

Olit sitten täysinoppinut berserkki tahi kokenut kilpineito, lisäoppi kirveen ja kilven mysteereistä ei silti liene pahitteeksi. Osallistumismaksun hintaan sisältyy pääsy Valhallaan valkyyrioiden saattelemana mikäli huonosti käy!


klo 12-14: Keskiaikaiset asetaidot (10€/lärvi)

Saitko haasteen oikeudelliseen kaksintaisteluun? Me kerromme sinulle, kuinka selvitä siitä voittajana – tai ainakin hengissä – italialaisen 1400-luvun mestarin Fiore dei Liberin oppien mukaan.

Ilmoittautumiset osoitteeseen risto.pohjonen@historiallinenmiekkailu.com. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, myös paikanpäällä voi ilmoittautua jos tilaa vielä on (tarkista nettisivuilta tilanne).